Vull viure a la Ciutat

dancing1

Estic enamorada, si, però no d´un home, no, tampoc d´una dona, tampoc, estic enamorada d´un lloc, d´un espai on puc trobar de tot i on tic tot el que necessite, Barcelona. Vulga el que vulga ho tic. Ahir vaig rebre una complicada feina, tenía que trobar una bona escola de ball i dansa que estiguera a prop de Granollers i ¿voleu saber què? La vaig trobar rapidament. Rítmic Granollers, una bona escola on la meua neboda poguera formarse com a una gran ballarina. És el seu somni i la seua tía vol que puga complir-ho.

Abans vivía a un poble de Barcelona i era molt trist tot allò. Entenc a la gent que vol viure a les afores i que disfruta de la tranquilitat que ofereixen els petits pobles però això no és per a mi. Jo vull tindre de tot, vull bulluci els caps de semana, vull anar al cinema, al teatre i conèixer tota clase de gent a diari i açò en un poble no és possible.

I és que tot es molt different al camp y a la ciutat. El ritme és ja per si matéix una altra història i jo sóc demasiat activa com a per a conformar-me en un poble. Vosaltres penseu que al pobre on vivía abans hauría trobat una bona escola de ball per a que la meua neboda poguera cumplir el seu somni? Jo no ho crec, gens ni mica. Aleshores, la pobre xiqueta, hauría tingut que pensar en un altre treball perque la dansa no hauría estat al seu alcanç.

Tal volta pensareu que sóc una inconscient i que quan siga més gran voldré el relax que la vida a la ciutat no pot oferir-me, i probablement teniu raó però es que mentres puga  el que faré es anar-me de vacançés a llocs on puga tindre el meu espai i on puda gaudir del camp y la natura sempre que vulga. A més a més, sempre podré tornar al poble tots els ponts i els caps de semana per a visitar a la meua avia y els meus pares.

De totes les maneres vull deixar ben clar que no sóc una dona de cap tancat, no, i entenc totes les postures en aquesta vida. Entenc al que vol el camp i entenc al que vol les urbes, jo, simplement, he sopesat les meues possibilitats, els pros y les contres y he decidit el que crec que es millor per a mi, i al qui no le agrade que agafe el seu cul i que comence a caminar cap altre lloc.