Els somnis dels xiquets que et fan somriure

little-girl-twirling-773023_640

Diuen que la meua neboda es clavada a mí quan era xicoteta i van a tindré raó. Sóc ballarina, de dansa moderna, i ahir la xiqueta dels meus ulls em va dir que vol aprendre a ballar. I, com a bona tía, què vaig fer? Doncs parlar amb la millor escola de dansa Barcelona per a que la setmana que ve, que ja comença un nou mes, la meuia neboda poguera començar les seues noves classes de ball.

Com segur que os imagineu, em vaig plenar d´orgull com el rei nadal quan em va dir que volía ballar. Jo sóc del pensament de que els xiquets tenen que tomar les seues propies decissions y per això mai li he dit res sobre el ball però de totes les maneres ella ha pres la seua decisió soleta.

Per a mí la escola de dansa Rítmic Granollers és una de les millores que hi ha a Barcelona i vos la recomane perque el xiquets van a ballar, a fer amics, a divertir-se i ha aprendre però mai sels intenta pressionar per a que facin res. No podem oblidar que son xiquets i no profesionals y estic totalment en contra de les academies que el traten com a professionals de la dansa perque no ho son i ningú sap si ho serán alguna vegada pero amb molts més anyus dels que tenen hara. Pero això he apuntat a la meua neboda a aquesta escola, peroque son bons, molt bons (jo els he vist) i perque tracten al xiquets com a xiquets i no les demanen més d´allò que poden donar.

Fa uns díes, no molts, la meua neboda va vindre i em va dir que ella ja sabía qual era el baile més afamat del momento a Catalunya. La xiqueta reía però jo no tenía ni idea de què era allò del que estaba parlant así que li vaig preguntar tota innocent que qual era i ella, morta de la risa, em va dir que el ball de Penélope Cruz y Javier Bardem amb U2. Jo vaig estallar també a riure. Com es que tenen tanta espurna els xiquets de la meua familia? És que son els millors i encara que penseu que és amor de tía os vaig a dir que molta gent del vecindari pensa com jo, peroquè son molt espabilats i tenen una gràcia innata per a tot.

Conclusió, jo no estic buscant una nova Sara Baras ni res paregut però si la meua neboda vol ser balalrina como la seva tieta jo la vaig a ajudar tot el que puga, començant per una bona escola de dansa a Barcelona.