Terpolar: aïllaments, protecció i revestiments

Terpolar és una empresa catalana d’aïllaments amb 20 anys d’experiència al sector de la construcció, gràcies a la notable qualificació dels seus treballadors i dels seus productes què garanteixen la seguretat dels servicis.

Són especialitzats a la protecció passiva contra el foc, mitjançant el reforçament de les construccions amb morter de perlita i vermiculita, llana de roca, pintura intumescent i ablativa, panells rígids i semirígids, franges amb placa rígida, semirígida i amb morter, i segellaments i conductes amb placa i morter.

També són experts en la aplicació d’espuma rígida de poliuretà in situ com aïllament tèrmic o acústic, de fàcil aplicació en comparació amb altres tècniques.

Entre les seves solucions en revestiments es caracteritzen per ser distribuidors i instal·ladors de paviments, cobertes, fañanes, envans pluvials, impermeabilitzacions, insonoritzacions i falsos sostres.

A la seva página web es pot descarregar el seu catàleg, els reglaments de construcció de la protecció passiva contra el foc i les aplicaciones de l’escuma rígida de poliuretà.

Posa’t en contacte amb el formulari web, truca’ls o envia-los un correu electrònic.